ON TOT COMENÇA

Tot comença amb un somni, i els somnis s’han de perseguir!

follow your dreams

A casa, recordo que els caps de setmana sempre hi havia gent, amics dels meus pares, que venien a gaudir de la nostra hospitalitat i dels productes de l’hort, i en bona companyia descobríem plegats la Garrotxa.

Com tants d’altres, els meus pares van néixer a Barcelona, però la ciutat no els agradava: el seu ritme, la falta de natura i, sovint, la falta d’humanitat. Un dia ells van decidir perseguir el seu somni i anar a viure en un poble petit, tranquil, on poder gaudir de la família. De nosaltres. Després de voltar per mig Pirineu,  a la Garrotxa hi van trobar una llar.

La Garrotxa enamora. Té una llum, uns colors, unes olors, uns sabors… que enganxen, us ho asseguro!

Els meus records d’infantesa estan a l’hort al costat del meu pare recollint verdures, a la cuina al costat de la meva mare preparant delícies per als convidats, al bosc fent cabanyes amb el meu germà, i excursions amb bici o a peu, per la Fageda, pels volcans, per l’Alta Garrotxa… descobrint-nos un món espectacular.

Aquí comença el meu somni. I a Cal Carreter l’anem fent realitat. Tenir convidats a casa, preparar-los delícies, i ajudar-los a descobrir-los la Garrotxa.

RECEPTES

SORTIDES EN FAMÍLIA